Kurs

Freeliving – få en ny livsstil! 

Som helsecoach for Freeliving tilbyr jeg kurs i livsstilsendring. På kurs med Freeliving vil du delta i en gruppe som sammen jobber målrettet mot en bedre livsstil. Gjennom 12 måneder får du inspirasjon og kunnskapen du trenger slik at du kan lykkes med å nå dine mål.

Freeliving kurs passer for voksne kvinner og menn som har prøvd å endre livsstil og gå ned i vekt mange ganger uten å lykkes, og som ønsker å ta tak i egen helsesituasjon. Våre deltakere er klar for å jobbe seriøst og langsiktig med sin egen helse på en sunn og naturlig måte og vet at resultatene ikke kommer av seg selv. Freeliving livsstilskurs har et sunt og naturlig fokus, uten pulverkurer og ekstreme dietter. Kurset har varighet på 12 måneder fordi vi vet at man behøver god og regelmessig oppfølging og veiledning for å få varige resultater.

På kurset får du veiledning, støtte og oppfølging rundt kosthold, fysisk aktivitet og mental trening. Dette utgjør grunnmuren i Freeliving. En livsstil med mer overskudd, friske og sunne vaner.

Freeliving metoden inkluderer:

  • Oppfølging og veiledning av fagpersonell innen trening og ernæring.
  • Kroppsanalyser for å følge din fysiske utviklingfreeliving
  • Trening og motivasjons-samlinger i en gruppe som har samme mål som deg
  • Tilrettelagt trening og treningsprogram tilpasset ditt fysiske utgangspunkt slik at du skal kunne trene både trygt og hensiktsmessig i forhold til din målsetting
  • Kostholdsplaner og ernærings-veiledning for en trygg og sikker vektreduksjon og bedre immunforsvar
  • Motivasjonspsykologi og mental trening
  • Kursmateriell for kunnskap og inspirasjon

Ønsker du mer informasjon om kurset? ta kontakt på telefon 995 03 150 eller fyll inn kontaktskjema under.