Om oss

mari-port_sv

Jeg heter Mari Riseth Guin. Jeg har utdannelse innen idrett og ernæring med bachelor innen begge fagområder samt diverse kurs i forhold til trening, livsstilsendring og kosthold.

Jeg har bakgrunn fra idretten hvor jeg frem til 2012 satset aktivt på langrenn. Målbevisst trening har vært en stor del av livet, og selv om den aktive satsingen er over er  fortsatt trening en stor del av hverdagen, både på egen hånd og på trenersiden.

Min interesse for kosthold har vokst frem gjennom årene med idretten. Her har jeg fått erfare hvor viktig ernæring er for at kroppen min skal fungere godt, både fysisk og mentalt. En god balanse mellom riktig kosthold og aktivitet er en viktig  forutsetning for at vi skal ha en velfungerende kropp. Gjennom bred kompetanse og egne erfaringer ønsker jeg å formidle hvordan man med tilpasset fysisk aktivitet og et godt kosthold kan få et utgangspunkt for energi, overskudd og god helse.

Utdannelse:  

  • Bachelor i idrett (HINT,  2008)
  • Bachelor i ernæring (AMH, 2012)
  • Isodietcoach (Pauluns Näringscenter, 2014)
  • Trenerkurs langrenn
  • Freelivingcoach ( Freeliving, 2015)
  • Optimal trening og ernæring (2016)

Anders Högberg har lang og bred erfaring som høyt satsende idrettsutøver. Han har en allsidig bakgrunn med 22 års elitekarriere innen langrenn. anders 2Med 7 år i det svenske langrennslandslaget, SM titler, 53 verdenscupstarter og individuelle pallplasser har han viet store deler av sitt liv til idretten.

Selv om fulltidssatsingen er over er fortsatt treningsiveren tilstede og deltar lokalt både på sykkelen og i skisporet. De siste to årene har han fått tatt steget over på trenersiden. Som trener for Nord-Trøndelags seniorkretslag i langrenn og lokale ungdommer deler han nå av sin erfaring og kunnskap for å utvikle og hjelpe andre med å nå sine mål.